CNC Laseroperator

Ga jij aan de slag als CNC laseroperator bij ons? In onze werkplaats hebben wij een lasersnijmachine. Vind jij het leuk om mooie projecten voor klanten in goede banen te leiden én houd jij de machine scherp in de gaten? Lees dan snel verder.

CNC Laseroperator

Als CNC Laseroperator ben je niet bang om hard te werken. Samen met een ontzettend leuk team ga je de werkzaamheden uitvoeren. Deze bestaan uit het zelfstandig bedienen van de lasersnijmachine. Je voorziet de machines van de juiste materialen en helpt ook je collega’s als je ziet dat zij druk zijn. Je beheert de machine zelfstandig en je kan ook storingen constateren en waar mogelijk ook oplossen. Als het snijden klaar is en de machine wordt leeggemaakt, controleer je de producten nauwkeurig en zet je de producten op de juiste plek neer, klaar voor verzending

Wat bieden wij?

  • Een salaris conform CAO
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km vanaf 5 km woon-werkafstand
  • Ontspannen en prettige werksfeer bij het leukste metaalbedrijf in de regio Emmen
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen de organisatie

Wat vragen wij?

Wij vinden het belangrijkste dat je interesse in de techniek hebt, een goede motivatie en de wil om te leren. In verband met onze werkinstructies is beheersing van de Nederlandse taal ook belangrijk. Je hebt een goed ruimtelijk inzicht en je vindt het leuk om zelfstandig te werken met eigen verantwoordelijkheid.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast geworden en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Twijfel niet langer en stuur ons dan snel een berichtje of bel even naar 0615130779.

Over ons

Niels Bos Laswerk is dé partner voor eigenlijk alle voorkomende laswerkzaamheden en constructiewerk.

Vacatures

Door grote drukte zijn we opzoek naar nieuwe collega's. Bekijk hieronder een aantal vacatures. Een open sollicitatie is ook welkom.

Lasser

CNC Laseroperator

© 2024 Niels Bos Laswerk | Website ontwikkeld door  XYZ Marketing Solutions