Tekenwerk

Tekenprogramma

Binnen ons bedrijf beschikken we over de toegang tot Inventor. Hiermee kunnen we onze klanten voor zien van een een 3d schets voor de afnamen van een product of een aanpassing op het bestaande.

Opdrachtgevers nemen contact met ons op wanneer ze iets laten bouwen wat er nog niet is of wat aangepast moet worden, omdat de huidige situatie niet voldoet aan het normale.

Opdrachtgevers komen vaak met ideeën en verwoorden het in te maken producten. Niet alleen moeten we letten op wat de opdrachtgever wil, maar ook op wat er mogelijk is. Om kwaliteit te kunnen blijven garanderen gaan we zolang als nodig in gesprek met de opdrachtgever.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor dat we beginnen met tekenen gaan we eerst onderzoeken of de doeleinden voldoen aan de juiste omgeving en onderzoeken we de daarvoor te gebruiken materialen.

Neem voorbeeld RVS toepassing. Deze heb je in verschillende gradaties zoals 304 en 316. In een niet-zure omgeving(denk aan een stadscentrum) wordt 304 het meest gebruikt. 316 daarentegen kan dat wel weer hebben. Dat is gelijk ook de reden dat 316 wordt gebruikt in zwembaden die veel chloor bevatten.

Na het vooronderzoek en overleg kan het werk beginnen en maken we het volgens de juiste normen. Nadat dit stadium ook is voltooid kunnen we het uitwerken en vertalen naar de werkplaats. Daarvoor worden er werkplaats tekeningen gemaakt en Dxf bestanden voor het lasersnijden en kanten.

Over ons

Niels Bos Laswerk is dé partner voor eigenlijk alle voorkomende laswerkzaamheden en constructiewerk.

Vacatures

Door grote drukte zijn we opzoek naar nieuwe collega's. Bekijk hieronder een aantal vacatures. Een open sollicitatie is ook welkom.

Lasser

CNC Laseroperator

© 2024 Niels Bos Laswerk | Website ontwikkeld door  XYZ Marketing Solutions