Lassen

Wij van Niels Bos Laswerk zijn we trots op onze expertise in de lasindustrie. Lassen is samen met lasersnijden onze core-business. 

RVS Lassen

Roestvast staal (RVS) lassen vereist specifieke vaardigheden en kennis om sterke en duurzame verbindingen te garanderen. Bij [Bedrijfsnaam] hebben we uitgebreide ervaring in het lassen van RVS, waarbij we gebruik maken van geavanceerde lastechnieken zoals TIG (Tungsten Inert Gas) lassen. Deze techniek biedt de precisie die nodig is voor hoogwaardige RVS-lassen, wat resulteert in sterke, corrosiebestendige verbindingen die lang meegaan.

Onze expertise in RVS lassen stelt ons in staat om een breed scala aan projecten aan te nemen, van kleine componenten tot grote industriële constructies. We zorgen ervoor dat elke lasnaad perfect is, zodat uw producten de hoogste kwaliteit en duurzaamheid hebben.

 

Aluminium Lassen

Aluminium lassen is een uitdagend proces vanwege de unieke eigenschappen van het materiaal, zoals de lage smelttemperatuur en hoge thermische geleidbaarheid. Bij [Bedrijfsnaam] zijn we gespecialiseerd in aluminium lassen en gebruiken we technieken zoals MIG (Metal Inert Gas) en TIG lassen om de beste resultaten te behalen.

Ons team van ervaren lassers begrijpt de complexiteit van aluminium lassen en zorgt voor strakke, betrouwbare verbindingen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Of het nu gaat om lichte structuren of complexe onderdelen, wij leveren de hoogste kwaliteit laswerk voor al uw aluminium projecten.

Staal Lassen

Staal lassen is een van de meest voorkomende vormen van lassen en vereist een grondige kennis van verschillende lastechnieken en staalsoorten. Bij [Bedrijfsnaam] zijn we experts in staal lassen en bieden we diverse lasmethoden aan, zoals MIG, MAG (Metal Active Gas) en booglassen, afhankelijk van de specificaties van uw project.

Onze lassers zijn getraind in het werken met zowel zachte als harde staalsoorten en kunnen lassen uitvoeren die voldoen aan de strengste normen. Of het nu gaat om zware constructies of precisiewerk, wij garanderen sterke, duurzame en kwalitatieve lasverbindingen.

Over ons

Niels Bos Laswerk is dé partner voor eigenlijk alle voorkomende laswerkzaamheden en constructiewerk.

Vacatures

Door grote drukte zijn we opzoek naar nieuwe collega's. Bekijk hieronder een aantal vacatures. Een open sollicitatie is ook welkom.

Lasser

CNC Laseroperator

© 2024 Niels Bos Laswerk | Website ontwikkeld door Daniël | Het Roer Om Marketing