Kanten

Wij zijn trots op onze sterke positie in de metaalbewerking, met name in de noordelijke helft van Nederland.

Metaalbewerking in Emmen

Wij zijn trots op onze sterke positie in de metaalbewerking, met name in de noordelijke helft van Nederland. Onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan diensten, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en vakmanschap. Ons team van gekwalificeerde professionals is toegewijd aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit, die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

Kanten

Wij bieden we op maat gemaakte kantoplossingen aan, variërend van kleine series prototypes tot grote productieaantallen voor industriële toepassingen. Onze flexibiliteit en precisie in het kanten worden vaak gecombineerd met andere metaalbewerkingsprocessen zoals lasersnijden en lassen, waardoor we complete en geïntegreerde oplossingen kunnen bieden.

Onze andere machines

We hebben naast een laser ook nog verschillende machine om onze platen verder te bewerken. Hiervoor hebben we een knipbank 3000 x 10. Capaciteit is diktes knippen tot en met 10 mm over 3 meter.

Een darley ehp 110 zetbank behoort ook tot onze machinevloot. Daarnaast hebben we nog een placke 2050 x 60 ton. Deze is voor het kleinere en snellere werk.

Daarnaast beschikken we nog over tapmachines en kolomboren en een wals.

Trechters en beugels

We maken eigen op de plaatbewerking afdeling super veel verschillende producten.

Denk hier bij aan trechters en stortkokers. Trechters bestaand uit meerdere zettingen en van vierkant naar rond. Maar ook het eenvoudige werk zoals platen zetten haaks om en beugel werk

Over ons

Niels Bos Laswerk is dé partner voor eigenlijk alle voorkomende laswerkzaamheden en constructiewerk.

Vacatures

Door grote drukte zijn we opzoek naar nieuwe collega's. Bekijk hieronder een aantal vacatures. Een open sollicitatie is ook welkom.

Lasser

CNC Laseroperator

© 2024 Niels Bos Laswerk | Website ontwikkeld door  XYZ Marketing Solutions